top of page

THUISHOBBY ZEIST

foto.jpg

Kun je door een beperking of ziekte de deur niet meer uit om deel te nemen aan activiteiten in Zeist met anderen?

 

Er zijn veel organisaties in Zeist die je best willen koppelen aan iemand die bij je komt voor een babbel of een kopje koffie.

Hoe leuk zou het zijn, wanneer die bezoeker ook je hobby deelt en regelmatig samen met je een middag aan de slag gaat bij je thuis? En dat kan natuurlijk ook best een nieuwe hobby zijn. Dat HOBBYMAATJE kan iemand zijn, voor wie de hobby ook nieuw is of iemand die er al ervaring mee heeft. Het is maar wat je aangeeft bij de aanmelding.

 

Waar denken we aan bij HOBBY?

Een hobby is een vrijtijdsbesteding, waar je plezier aan beleeft en die je misschien soms uitdaagt, zoals:

Lezen, schrijven, muziek maken of luisteren, zingen, handwerken, knutselen, kleine reparaties van voorwerpen in het huishouden, schilderen, tekenen, figuur zagen, graveren, kaarten, schaken, dammen of andere bordspelen, fotograferen, dichten, kleren maken of versieren, sieraden maken, kamerplanten/vissen/keukenkruiden kweken, vilten, kaarten borduren, 3-d-kaarten maken, kalligraferen, Japanse karakters schilderen, koken, bakken, een verzameling uitbreiden of onderhouden, een taal leren, modelbouw.

Kortom iets dat je lust en je leven is of kan worden; iets dat je inspireert en je een doel geeft, iets dat je graag een ander zou willen onderwijzen.

 

Aanmelding

Stuur een email (of laat iemand je helpen om een email te sturen) naar één of meer van de volgende organisaties (o.v.v. hobbymaatje gezocht), of bel:

Beschrijf wat je leuk zou vinden om regelmatig samen met iemand anders te doen. Of je een ervaren iemand wilt of liever iemand die nog begint met jouw hobby. En welke dagen of dagdelen jou het beste uitkomen.

Zodra je aanmelding binnen is gaan ze voor je aan de slag. Het kan natuurlijk even duren voordat ze iemand voor je gevonden hebben. Heb dus alsjeblieft geduld. Ze houden contact !

Aanmelding door mantelzorgers

Ook mantelzorgers mogen iemand aanmelden.

 

Aanmelding voor vrijwilligers

En natuurlijk zijn er voor dat alles vrijwilligers nodig. Ben je geïnspireerd door dit idee? Meld je aan als 'HOBBYMAATJE' !!!

Stuur (o.v.v. hobbymaatje aangeboden) je gegevens en je aanbod naar één of meer van bovengenoemde organisaties óf (als je geen uitdrukkelijke voorkeur hebt) naar info@gildezeist.nl en ze nemen contact met je op.

 

                     WORD OOK HOBBYMAATJE

     Als 'MEEDOEN IN ZEIST' niet meer kan, wordt 'ER TOE DOEN IN ZEIST' belangrijker.

contact: info@gildezeist.nl    06 – 31995748 (ma-do 9.30-12.00)

 

  ​Thuishobby Zeist is een onderdeel van Gilde Zeist

   https://www.gildezeist.nl/gilde-helpt/

uiltje.jpg
bottom of page